Română (România)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Acasa

Bun venit pe pagina noastra! De mai bine de un deceniu suntem prezenti pe piata confectiilor personalizate. De mai bine de un deceniu crestem impreuna cu clientii nostri.

An de an, calitatea produselor noastre, flexibilitatea si livrarile prompte ne-au transformat intr-o firma respectata. Aceste performante ne recomanda ca partener de incredere pentru oricine doreste sa investeasca in propria imagine.

Confectiile personalizate reprezinta, spre deosebire de publicitatea clasica, o forma originala de reclama, mereu "vie", mereu in miscare. Oricine tine cu adevarat la imaginea companiei sale ar trebui sa ne caute pentru ca noi, cei de la firma KTB Promotion, suntem purtatorii de imagine ideali. Pe langa experienta acumulata in peste zece ani, timp in care am colaborat cu nu mai putin de o suta douazeci de clienti diferiti, preturile pe care le practicam sunt extrem de atractive pentru ca lucram direct cu cei mai buni producatori de material textil din tara si strainatate. Practic, daca priviti in jur, veti intalni la tot pasul hainele produse de noi incepand cu politistul din intersectie care poarta o vesta fluorescenta cu banda reflectorizanta, continuand cu distribuitorii de bere sau sucuri echipati in salopete si hanorace, reporterii si cameramanii TV si terminand cu cei de la Salubritate sau cu medicii de urgenta de pe ambulanta.

Desi in ultimii ani am lucrat in special cu firme consacrate, nu neglijam niciodata clientii mici, convinsi fiind ca orice investitie in propria imagine ii poate transforma in timp in intreprinderi de succes. Printre avantajele care ne transforma intr-un partener ideal se numara flexibilitatea si operativitatea de care dam dovada, alaturi de faptul ca suntem intotdeauna atenti si deschisi sa cream modele noi care sa intampine dorintele celor mai exigenti clienti ai nostri. De asemenea, oferim garantia calitatii textilelor, a imprimarilor si broderiilor, precum si a prestatiei muncitorilor nostri, durabilitatea si tinuta confectiilor produse de noi constituind doar cateva din punctele forte al firmei KTB Promotion.
 

PRODUSE NOI

Hanorak Fata
Hanorak Fata
Jacheta ambulanta
Jacheta ambulanta
Vesta Spate
Vesta Spate
Halat femei - magazin
Halat femei - magazin
Sapca Cozoroc
Sapca Cozoroc
Pelerina fas
Pelerina fas
Costum casier magazin
Costum casier magazin
Jacheta ambulanta
Jacheta ambulanta
Jacheta Vara
Jacheta Vara
Jacheta salopeta 001
Jacheta salopeta 001
CERERE DE OFERTA
apasa aici

NEWSLETTER